Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Buitenzonwering

Hier vindt u een overzicht van onze acties op het gebied van buitenzonwering. Of het nu gaat om een rolluik, knikarmscherm of screens; wij hebben het allemaal. 

 

Kom naar de showroom, dan vertellen wij u er graag meer over. Uiteraard mag u ook altijd, vrijblijvend, een offerte aanvragen. 

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Nu ook buitenzonwering bij Woninginrichting-Aanhuis.nl


Vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor diverse soorten buitenzonwering, zoals screens, rolluiken en knikarmschermen. 

Gratis abonnement op vtwonen-magazine

Actie loopt tot en met: 15-04-2017

Vanaf zondag 19 februari a.s. is vtwonen "Weer verliefd op je huis" weer te zien bij SBS6, met nieuwe afleveringen. En Woninginrichting-Aanhuis.nl is er wederom bij! Wij gaan mensen blij maken met mooie vloeren, op maat gemaakte kasten en sfeervolle raamdecoratie. Volg ons op Facebook en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze bijdrage in de uitzending!

 

Wil je naast de de afleveringen vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ nog meer inspiratie voor je interieur opdoen? Bij aanschaf vanaf € 500,- bij ons in de winkel krijg je gratis een halfjaar-abonnement op het vtwonen magazine! 

20% korting op Luxaflex® Outdoor Terraszonwering

Actie loopt tot en met: 30-04-2017

Bent u op zoek naar een zonwering. Zoek dan niet verder en bekijk de geweldige actie van Luxaflex. In de periode van 15 maart t/m 30 april 2017 ontvangt u 20% korting op Luxaflex® Outdoor Terraszonwering. De volgende collecties vallen onder deze actie: Fiora Grande, Fiora Compact en Spectra™ Nova, incl. de daarbij gekozen opties zoals afwijkende RAL kleur, motor, etc*.
 

*Losse accessoires, zoals heater en Powerrail, zijn uitgesloten van deze actie.

Realisatie StudioWeb